Jorah

Drug taksist

Description:

Šarm lučkog radnika. Sila lučkog radnika. Bijes lučkog radnika.

Bio:

Jorin život kao smrtnika je nepoznat. Jorina besmrtnost oslikana je naporom i borbom. Kada se stvor nauči živjeti u crnoj rupi, sve se čini kao napredak.

Rođen je u tamu kasnih 80tih od strane nepoznatog stvoritelja, te je naučen na život u pokretu – svoju ranu egzistenciju proveo je skrivajući se od sila babe Yage unutar Leningrada, prema njegovim riječima – uspješno.

Nakon pada babe Yage Jorah je kao jedan od snalažljivijih kindreda u St. Petersburgu uzdignut je na položaj Vasilijevog kapetana, sve do Vasilijievog smaknuća nakon Krvave dume.

Na Krvavoj Dumi dignuo je ruku na europske starješine, no za razliku od Sukijeve, Jorina egzistencija je pošteđena.

Poznata skrovišta:

Nepoznato.

Poznato područje djelovanja:

Kirovsky distrikt, istok Vasilevskog gdje je zaradio nadimak “taksist”, a nakon Sukijevog smaknuća i južna Petrogradska strana.

Poznati saveznici:

Nikola Karev, L.A.land

Poznati neprijatelji:

Suki

Resursi i interesi:

Zna se da Jorah ima određen utjecaj na bivšu stivadorsku zadrugu “Lenrob-prom” (sada: Neva-metal i Petrogradska luka) u Velikoj luci (Bolshoi) – Kirovsky distrikt. Nakon Sukijeve eliminacije, te na mig europskih starješina Jorah se hvali širenjem utjecaja na osjetljivije Sukijeve operacije. Jorah također ima određen utjecaj u 13. distiktnoj milicijskoj komandi ( Kirovsky i Moskovsky).

Jorah

Dveri srebra i krvi - St. Petersburg Shadowself Shadowself