Milica

Djevojčica sa walkmanom

Description:

MIličina uobičajena vizura jest blijeda crvenokosa tinejdžerka srednje visoka – glave gotovo uvijek zakopane pod šalom ili navučene kapuljače. Svoje pravo lice, Milica drži skrivenim za sve.

Bio:

Pretpostavlja se da je Milica stvorena u nekom nasilnom događaju za oktobarske revolucije. Milica nestaje za pogroma Brujah komesara Turkasa u ranim dvadesetima 20.st., kad joj se gubi svaki trag. Milica se o svojoj povijesti nije povjerila niti Vasiliju, koji ju je uzeo pod svoje nakon pada Babe Yage – kada je ponovno izronila u St. Petersburgu s malim čoporom.

U rijetkoj i sramežljivoj komunikaciji ponekad ostavlja snažan dojam starog europskog aristokratskog odgoja, uz tečno znanje njemačkog, ruskog i francuskog.

Vasilij je naizgled pokazivao znatno povjerenje u Milicu, te se oslanjao na nju da bude njegove oči i uši duž Nevskog i uže Fontanke, tradicionalno jednog od najboljih gradskih lovišta.

Pretpostavlja se da Milica svoj maleni čopor gnjezdi negdje na tom području.

Nakon Krvave Dume, europski trijumvirat odlučio je pružiti Milici da nastavi biti oči i uši za novog Princa – Nikolu Kareva.

Milica je Nikoli dopustila da zaviri u njenu dušu, te mu pokazala svoj pravi izgled.

Poznata skrovišta:

Nepoznato.

Poznato područje djelovanja:

Cijelom dužinom Nevskog prospekta, Fontanka – St. Petersburg.

Poznati saveznici:

Nikola Karev, Marina Kondorova, Jutta

Poznati neprijatelji:

Nöjer Bröun

Resursi i interesi:

Milica je dobro upoznata sa tekućom situacijom na Nevskom, te drži otvorene oči za novopridošlice u grad – o svemu spremno obaviješta princa Nikolu.
U svom djelovanju vjerojatno koristi doušničku mrežu, no nepoznato je koje je ona prirode.

Milica

Dveri srebra i krvi - St. Petersburg Shadowself Shadowself