Melanie / Rupert

Hello, darkness, my old friend.

Description:

Melanie je tiha, suzdržana, povučena; još za vrijeme života znala je satima lutati Montmartreom bez interakcije s drugim ljudima, prepuštena glazbi u ušima i povjetarcu u punđi. U post-životnoj fazi njezina se sklonost individualizmu pojačala na entu. Melanie nije tip za velika okupljanja, prezire sastanke i sabore, sjednice i vijeća. Koliko god suzdržana i distancirana bila prema van, iznutra posjeduje veliku energiju i snagu s kojom se većina susretne tek u posljednjim trenucima svojih života.

Bio:

black_swan.jpg
Melanie Ropechute rođena je u Parizu 1915. godine, gdje je završila osnovno obrazovanje i fakultet medicine. Obećavajuća kirurška karijera i potencijalno prilično sretan život sa žaručnikom Jeromeom naprasno su prekinuti jednim nasumičnim Sabbat orgijama na koje je naišla vraćajući se podzemnom iz večernje šihte. S nomadskim čoporom Ponoćni bijesni krik putovala je Zapadnom Europom niz godina, prije no što je čitavi čopor istrijebljen u sukobu s Camarillom u Albaceteu. Bolju je sreću pokušala pronaći u Zaragozi, gdje se hranila na rubnim dijelovima grada i skrivala od drugih stvorenja noći u osami i sjeti. Susret s gradskim scourgeom Splitterom promijenio joj je tijek neživota, jer je umjesto nemilosrdnog egzekutora pronašla pouzdanog prijatelja, savjetnika i zaštitnika. Splitter i Melanie svoj su odnos držali u maksimalnoj tajnosti, no mreža uhoda Splitterova sirea Hidalga primijetila je nelogičnosti u Splitterovim noćnim rutama po gradskim rubovima, obavijestivši gazdu. Kako bi izbjegao sramotu – jer ipak ga je on pogurao do pozicije scourgea – Hidalgo je prognao Splittera i Camarillinu vijeću priopćio da mu je štićenik stradao u krvavom Sabbat udaru.

TUP2.jpg

Melanie i Splitter tu su pošli svaki svojim putem, ali pritom su ostali u kontaktu i nastavili se jednom godišnje nalaziti u raznim dijelovima Zapadne Europe, ovisno o tome gdje je Melanie provodila svoje vrijeme. Sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća, pet godina nakon temeljite promjene izgleda i kreiranja identiteta Ruperta, Melanie je okupila svoj vlastiti čopor pod imenom Prinčevi ulice. S bahatim siledžijom Harryjem i uvijek zavodničkom, senzualnom Emmom, Rupert je često mijenjao lokaciju, seleći se svakih nekoliko godina iz Stockholma, Helsinkija, Beča, Venecije, Manchestera, Lyona i Barcelone. Po nalogu biskupa Haakartena, Prinčevi ulice stižu u Sankt Peterburg, ali pojačani Haakartenovim čovjekom, pack priestom Severusom.

Melanie / Rupert

Dveri srebra i krvi - St. Petersburg Shadowself sven_mikulec