Bakhu

Description:

Kazačkog podrijetla, Bakhu ima pravilne azijatske crte lica, magnetičan pogled, te dugu crnu kosu, koju ponekad nosi djelomično obrijanu, ovisno o noći…

Bio:

U ranim 90tima, u jednom od valova masovnog stvaranja izrodila se Bakhuina nemrtva persona. O smrtnici Bakhu, ne zna se mnogo, a Bakhu o tim danima govori još manje. Bakhuina zvijezda u usponu je otkako je zapala za oko Baba Yaginom sjevernom vještcu i bojaru St. Petersburga, Dimitriju Kazalu zvanom Fjodor. Bakhu je otkrila Princu Nikoli da ju je bojar pripremao za neku dublju mističnu sudbinu.

Nakon pada Babe Yage, Bakhu se drži Sukija. iako je njihova veza zapravo bila kratka, bila je intenzivna. Njena fascinacija mistikom, te potraga za znanjem polako ali sigurno su je udaljavali od Sukija.

Osim sa Sukijem, Bakhu je razvila značajniji odnos sa Marinom Kondorovom, te je pružala zaštitu njenoj djevojčici za razdoblja sve dužih Marininih gubljenja u torporu.

Po njegovu dolasku u Petrograd, Bakhu se sve više vezuje za Nikolu, te mu odlučuje pružiti pomoć. Ta veza ju je gotovo stajala glave za Krvave dume.

Otkriva Nikoli tajnu proboja Plašta u Pokrovskayi, bolnici na Vasillevskom, i prelaska u Zemlju sjena.

Poznato područje djelovanja:

Fontanka, Petrogradska Strana – St. Petersburg

Poznati saveznici:

Suki, Nikola Karev

Poznati neprijatelji:

Naizgled moguć sukob oko nasljeđa sa Jorahom nakon Sukijeve eliminacije.

Resursi i interesi:

Bakhu je bila zajedno sa Sukijem dio mračnog patronata kluba Arhangelsk na Petrogradskoj strani, te kluba Osmica na Fontanki.

Bakhu ima barem osnovna znanja taumaturgije, te krije brojne arkane u svojem skrovištu onkraj Plašta.

Bakhu

Dveri srebra i krvi - St. Petersburg Shadowself Shadowself